Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Αναδρομή στο παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τον οικονομικό ανταγωνισμό με άλλους «συνδιεκδικητές» με συνέπεια να αγοράσεις και πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να έχεις κι ένα έκτακτο κέρδος ή να λάβεις μια αποζημίωση. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στη δουλειά σου, κερδίζοντας σε αποδοχή αλλά και σε... απόδοση! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας καλό είναι να το αντιμετωπίσεις χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική.
Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια μόνιμη σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «μαγικό», έχεις τον τρόπο να το πετύχεις, ακόμη κι αν πρόκειται για την αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί... εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας –έστω και προσωρινά- τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις, και το καλό είναι ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων που νοιάζονται για σένα, περιβάλλοντας σε με ένα «δίχτυ προστασίας». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το παρελθόν, τα οποία μάλιστα μπορεί να εμπλακούν και σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σου.
Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις... ξανά στην γοητεία της και μάλιστα σε καθεστώς μυστικότητας! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που καθιστούν απαγορευτική μια «κανονική» σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «κόψεις ταχύτητα», αναστέλλοντας κάποιες από τις εξωστρεφείς δράσεις σου και δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επικεντρωθείς στα του οίκου σου αλλά δεν αποκλείεται να αναλάβεις κι έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Επιπλέον, όσον αφορά στις καθαρά επαγγελματικές αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με την ευαισθησία αλλά και κάποιες καταξιωμένες τεχνικές ή προσεγγίσεις της παράδοσης.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η αναζήτησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που έχει περισσότερη ανάγκη από συμπόνια και συναισθηματική συμπαράσταση, παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μην χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο μέσα από εκείνα που σας ενώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας τονίζει τις ευαισθησίες σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να αναδείξει θέματα και δράσεις που συνδέονται με αγαπημένα σου πρόσωπα και παρά τις όποιες πρόσκαιρες ανησυχίες για την πορεία των πραγμάτων τελικά θα έρθεις στα... ίσα σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος, «κυνηγώντας» την τύχη σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «ξυπνήσει» την επιθυμία σου για μια συναρπαστική περιπέτεια, φέρνοντας μάλιστα δίπλα σου το... κατάλληλο άτομο. Κι επειδή οι συνήθεις άμυνες σου δεν θα λειτουργήσουν, μάλλον θα τα παίξεις «όλα για όλα»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες σου, γι’ αυτό φρόντισε να... περιορίσεις τις δεύτερες, που μπορεί να σου στοιχίσουν ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένονται μεταβολές και έκτακτες καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, είτε μέσω ενός οικογενειακού βοηθήματος, είτε με την επιστροφή κάποιων δανεικών. Μπορεί ακόμη να επωφεληθείς «ξεθάβοντας» κάποια αντικείμενα αξίας αλλά σε κάθε περίπτωση καλείσαι να επενδύσεις τα όποια κέρδη σου στον εξοπλισμό του σπιτιού σου.
Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» δεν είναι διόλου «άπιαστος», σήμερα μάλιστα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση. Φαίνεται ωστόσο να υπάρχει κι ένα... προβληματάκι ήδη ανειλημμένων δεσμεύσεων!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, κι επειδή δεν σου είναι δύσκολο να ακολουθείς ένα πρόγραμμα και να βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη, τα αποτελέσματα όλης αυτής της κινητικότητας αναμένεται να είναι θετικά σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να εκπαιδευτείς σε μια νέα τεχνική ή να ανακαλύψεις κάτι σημαντικό. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία. Επιπλέον, διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι... σε καλό δρόμο! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» με ένα πρόσωπο με το οποίο διακόψατε στο παρελθόν αλλά έχετε να μοιραστείτε πολλά ακόμη.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι ίσως προς στιγμήν ανησυχήσεις από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, τελικά όμως ο ισολογισμός σου θα αποκατασταθεί χωρίς περαιτέρω «παρατράγουδα». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές», ενώ ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ευαισθησίας που σε προβληματίζει. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς ξανά με μια παλιά εργασία σου.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτα σου με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το... ξανασκεφτείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμία, που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Και είτε πρόκειται για ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σου, είτε αντίθετα για μια υπερδιέγερση, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ποικίλα μυστήρια, αναζητώντας λύσεις και απαντήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας τονίζει την συναισθηματική αξία που έχουν για σένα πρόσωπα αλλά και αντικείμενα ή ενδιαφέροντα, κάτι βέβαια που σε κάνει σχετικά εκμεταλλεύσιμο/η, από όποιον/α ξέρει να «πατά» στις αδυναμίες σου!
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και παρά τις αρχικές προθέσεις σου για μια «σίγουρη» ευτυχία, μπορεί τελικά να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας είτε... παρηγοριά, είτε κάποιες αλήθειες που έμειναν ξεχασμένες και «θαμμένες».
Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο... σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τα συναισθήματα σου να περνούν από... σαράντα κύματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τις φιλίες σου κι όσο πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, άλλο τόσο είναι να . Επιπλέον, σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει το.. δικό του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωναςσε ωθεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας κάπως... μακρινής εποχής. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να λάβεις ένα μήνυμα επανένωσης..
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις, το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε δύσκολη θέση. Ας αποφύγεις λοιπόν αυτό το «reset»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα κληθείς να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία αλλά και την διάθεση να βρεθεί ένας «κοινός τόπος», έστω κι αν προς στιγμή «τσαλακωθεί» κάπως ο εγωισμός σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωναςμπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα αλλά και να συμβάλλει σε μια έκτακτη βοήθεια από ένα οικείο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις» τον εαυτό σου! Επιπλέον, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, το πιθανότερο είναι να «βρεθείς» με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με το γούστο και την νοοτροπία σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σου, αφού προέρχονται από «καπρίτσια» ή αδυναμίες των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να στραφείς δημιουργικά στο παρελθόν ανιχνεύοντας τις αρχικές αιτίες των πραγμάτων, είτε αυτά αφορούν εσένα προσωπικά, είτε την... ανθρωπότητα! Και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες.
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, συνειδητοποιώντας την συναισθηματική αξία και το περιεχόμενο της. Αν πάλι είσαι μόνος/η, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που σίγουρα ξέρει να «πιάνει» τις ευαισθησίες σου.
astrology.gr


Ζώδια 5463282043281976379
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε