Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Η χρησιμότητα πάνω απ’ όλα!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδια σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό, μην... βιάζεσαι και μην αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου, αντίθετα φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες. Κι αν τα καταφέρεις, τότε ο Ερμής στον Αιγόκερωθα προσθέσει αρκετούς «πόντους» στο βιογραφικό σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να αφεθείς στην περιποίηση κάποιου/ας ειδικού.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του φαίνεται να μπαίνει στο «στόχαστρο» σου και με δεδομένη την τάση σου να «τσακίζεσαι» για όποιον/α σε ενδιαφέρει, όλα είναι ανοικτά. Ωστόσο με δεδομένη την παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, το πιθανότερο είναι να γίνουν όλα... κρυφά!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που στοχεύει στο κοινό καλό κι εδώ δεν υπάρχει κάτι το «ύποπτο». Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με την δουλειά σου ή μια νομική υπόθεση, με την συνδρομή ατόμων που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
Ένα άτομο που σε «κουράρει» ή φροντίζει για την υγεία σου, μπορεί να εκδηλώσει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο σου, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο!
Αν ωστόσο σου λείπει «κάτι» για να προχωρήσεις, μπορείς να αρκεστείς στα φιλικά και μόνον... αισθήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σου. Κι επειδή δεν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου. Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και ο Ερμής στον Αιγόκερω αφού σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, με την συνδρομή ενδεχομένως ενός λογιστή. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού.
Ερωτικά
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις... χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικές πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να «κάψεις καρδιές» στα πλαίσια μιας επαγγελματική παρουσίασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου βάζει δύσκολα, αφού θα χρειαστεί να «τριφτείς» με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου. Αυτός όμως είναι για την ώρα και ο μόνος τρόπος για να πετύχεις ότι ζητάς, έστω και μέσα από κάποιον συμβιβασμό. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω να θέτει το πλαίσιο μιας σημαντικής συμφωνίας, όσο κι αν... μισείς τις τεχνικές λεπτομέρειες, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε αυτές, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στην διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για θέματα ομορφιάς ή... μαγειρικής!
Ερωτικά
Μια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις... παρεχόμενες υπηρεσίες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η επιμονή σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να σε «χαλάσει».

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Αιγόκερω να βρίσκει τον... εαυτό του, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου αλλά πρόσεξε μήπως τελικά χάσεις πολύτιμο χρόνο ασχολούμενος/η με «άχρηστες» ή ανούσιες πληροφορίες.
Ερωτικά
Ένα –υποτίθεται- επαγγελματικό ραντεβού, μπορεί... εύκολα να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια μιας ενδεχόμενης σχέσης. Πρόκειται δηλαδή για μια μάλλον εφήμερη κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν παύει να σε εξυπηρετεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να κινηθείς με βάση κάποιους «επαγγελματικούς» κανόνες, κάτι βέβαια που είναι απόλυτα συμβατό με την νοοτροπία σου και θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή σε σχέση με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου, κάτι που με την σειρά του θα σε παρασύρει σε κινήσεις, ικανές να διαταράξουν τον οικονομικό ισολογισμό σου. Σκέψου λοιπόν πρώτα τι ακριβώς ζητάς κι αν το θέλεις πραγματικά.
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους, είτε με τα προσόντα σου, είτε προσφέροντας «άψογες» υπηρεσίες κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να επωφεληθείς, δουλεύοντας με το ταίρι σου ένα ενδιαφέρον project.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να προκληθεί μια αναστάτωση που θα σε φτάσει στο «αμήν». Ωστόσο τελικά τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να εφαρμόσεις τις αισθητικές αρετές σου, ώστε ο χώρος της εργασίας σου να γίνει πολύ πιο ελκυστικός, είτε για σένα είτε για τους άλλους. Επιπλέον ο Ερμής στον Αιγόκερω... επιμένει να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες στους όρους μιας επαγγελματικής συμφωνίας κι αν δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο εν ώρα υπηρεσίας, καλό είναι όμως να απολαύσεις τις... ομορφιές αυτής της συνάντησης, αφού πρώτα ολοκληρώσεις το έργο σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να απολαύσεις τα καλά των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με διάφορους τρόπους. Ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά σε σχέση με την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στον χώρο της δουλειάς σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε ωθεί να φροντίσεις με κάθε λεπτομέρεια ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τα αισθηματικά σου κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι ο συνδυασμός του πάθους και μιας καλής τεχνικής είναι... ανίκητος!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ζωηρό/η στις επιδιώξεις σου κι ίσως τελικά η διάθεσή σου να περάσεις καλά, βάλει στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια τρέχοντα ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, όσο κι αν... δυσανασχετείς! Για παράδειγμα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ή οικονομική ρύθμιση, που θα σε διασφαλίσει.
Ερωτικά
Σήμερα «κινδυνεύεις» να εμπλακείς σε μια μάλλον αμήχανη κατάσταση, όπου θα «χάσεις τον μπούσουλα» από τις λεπτομερείς εξηγήσεις που θα σου ζητηθούν. Κι από την στιγμή που η εξονυχιστική ανάλυση δεν είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία, καλύτερα να πας... πάσο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η ημέρα μπορεί να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από δουλειές ή τεχνικά ζητήματα κι εδώ είναι που θα... λάμψει ο επαγγελματισμός σου και η τάση σου να μην αγνοείς λεπτομέρειες που είναι καθοριστικές για την πορεία των πραγμάτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις άτομα που ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι αρκετά συμβατό με την νοοτροπία και τις αντιλήψεις σου κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Συνήθως αδιαφορείς για λεπτομέρειες που θεωρείς «ανούσιες», σήμερα όμως ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μια στροφή στην πολιτική σου, αφού αυτές είναι που θα κάνουν την διαφορά. Αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις σου αλλά και στην συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε κάποιες αγορές, που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την λειτουργικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
«Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει»! Φαίνεται ότι κάποιος/α σε γοητεύει αλλά και σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς μερικά πράγματα που είτε έχουν διαφύγει της προσοχής σου, είτε συμπληρώνουν την οπτική σου για τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Το κλίμα της ημέρας είναι «επαγγελματικό», δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι το διαβατήριο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με ένα πρόσωπο-κλειδί ή μιας παρουσίασης μπροστά σε κοινό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να γίνεις ή τουλάχιστον να... φαίνεσαι ωραιότερος/η! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να προκαλέσει μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, τελικά όμως τα όποια έξοδα θα ισοσκελιστούν από ανάλογα έσοδα. Ίσως μάλιστα οι πιέσεις που θα δεχθείς να γίνουν αφορμή ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει αλλά προσελκύεις κυρίως άτομα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης και στις «λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά» Αν λοιπόν καταφέρεις να κρύψεις τις όποιες «ατέλειές» σου –κάτι μάλλον εύκολο για σένα- τότε μπορεί να γίνουν... χαλί να τους πατήσεις!
astrology.gr


Ζώδια 8574803163955864905
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε