Loading...

Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στο Εκτελεστικό της ΟΝΝΕΔ - Τι συζητήθηκε


Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στο Εκτελεστικό της ΟΝΝΕΔ - Τι συζητήθηκε - Κεντρική ΕικόναΓια τον ρόλο των νέων στην πολιτική ζωή συζήτησε στο γεύμα που είχαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής, στον Άλιμο. Το γεύμα του κ. Μητσοτάκη με το Εκτελεστικό Γραφείο της γαλάζιας νεολαίας είχε κλειστεί εδώ και μέρες και φυσικά, στο μενού βρέθηκε και η κουβέντα για εκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε την άποψη των γαλάζιων νεολαίων για το αν θα γίνουν εκλογές εντός του 2017, με τη μεγάλη πλειοψηφία του τραπεζιού να αποφαίνεται υπέρ αυτής της πιθανότητας. Ακόμα, στο τραπέζι έπεσαν και διεθνή θέματα, όπως η εκλογή Τραμπ και οι εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία.
Όπως μεταδίδουν κύκλοι της Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης γνώρισε τα μέλη του Εκτελεστικού εκτενέστερα και πληροφορήθηκε ότι η πλειονότητα των μελών του προεδρείου της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώνουν τις σπουδές τους ή έχουν, ήδη, ξεκινήσει την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ενώ σχολίασε θετικά το γεγονός αυτό,  υπογραμμίζοντας ότι οι νέοι που θέλουν, μπορούν να συνδυάσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία με την ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική. Και τόνισε παράλληλα πως είναι ανάγκη η ΝΔ να ακούει ανθρώπους, όχι υποχρεωτικά φορείς αριστείας, αλλά από όλο το κοινωνικό φάσμα.
Τέλος, επί τάπητος βρέθηκαν και ποικίλες δράσεις της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Δέρβο για τις ήδη αναλειφθήσες δράσεις στις οποίες ενδέχεται να συμμετέχει και ο κ. Μητσοτάκης, όπως άλλωστε τον προσκάλεσαν οι γαλάζιοι νεολαίοι. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και συζήτηση για βιβλία, όπως για τη «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη, ενώ έπεσε στο τραπέζι και κοινή…έξοδός του με την ΟΝΝΕΔ, στην επικείμενη θεατρική παράσταση που θα βασίζεται στο βιβλίο.
Όσο για το μενού, από το τραπέζι πέρασαν για αρχή σαλάτες, μοσχαρίσιο καρπάτσιο και ριζότο με μανιτάρια, ενώ η πλειοψηφία τίμησε για κυρίως μια ποικιλία κρεατικών, με τον πάντα προσεκτικό κ. Μητσοτάκη να επιλέγει κάτι σε ψάρι.
Πολιτική 7311021317523532716
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε