Loading...

Μητσοτάκης: Ελάτε στη Ν.Δ.,οι πόρτες είναι ανοιχτές, θα κυβερνήσουμε με εντιμότητα και αλήθεια


Σημαντικά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό του κόμματος όσο και στους πολίτες που εξακολουθούν να μην εμπιστεύονται τη Ν.Δ. και να μην ακούνε τον πολιτικό της λόγο έστειλε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. με άμεσο τρόπο απευθύνθηκε σε ένα ακροατήριο που επιθυμεί όχι μόνο να το προσεγγίσει αλλά εν δυνάμει να το μετατρέψει και σε ψηφοφόρους του λέγοντας πως ξέρει ότι πολλοί είναι καχύποπτοι και απογοητευμένοι αλλά τους ζητεί να τον ακούσουν: «Να μετρήσετε την αξιοπιστία των προτάσεών μας. Να μας αξιολογήσετε. Να συγκρίνετε τις δικές μας τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις με τα ψέματα κάποιων άλλων».

Στη συνέχεια, μάλιστα, τους απηύθυνε ευθέως και πρόσκληση: «Oι πόρτες μας είναι ανοιχτές. Σας θέλουμε κοντά μας. Χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σύνθεσης. Μακριά από εμάς κάθε ίχνος αλαζονείας και ρεβανσισμού».

Στην Πειραιώς θεωρούν ότι είναι ανάγκη σε αυτό το κομμάτι πολιτών η Ν.Δ. να γίνει όχι μόνο πιθανή εκλογική επιλογή τους αλλά και ένα ελκυστικό κόμμα γι’ αυτό και ο κ. Μητσοτάκης πολύ συχνά από δω και στο εξής θα τους απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο.

Το δεύτερο μήνυμα του που συνδέεται με το πρώτο αλλά απευθύνεται και στο εσωτερικό του κόμματος έχει να κάνει με την απόφασή του να συνεχίσει την επιχείρηση ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία, αλλά και τη διεύρυνση του κόμματος με ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές και ανέφερε ότι οι ορίζοντες της ΝΔ θα εκφράζουν όλους τους πολίτες που γυρίζουν την πλάτη τους στην πολιτική του λαϊκισμού και του ψεύδους.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο πως σε αυτό το κομμάτι της ομιλίας του καλωσόρισε τον Ιάσωνα Φωτήλα και μίλησε για την ανάγκη να δημιουργηθεί η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Στη Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα περιμένουν νέες προσχωρήσεις στελεχών και ενδεχομένως και βουλευτών.

Το τρίτο μήνυμα είχε αποδεκτές και το κομματικό ακροατήριο αλλά και κομμάτι της κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που τον πιέζουν να υπόσχεται περισσότερα στις προεκλογικές του ομιλίες προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει μεγαλύτερη εκλογική βάση.

Ο κ. Μητσοτάκης, λοιπόν, για ακόμη μια φορά επέμεινε στην αλήθεια, στη σκληρή δουλειά αλλά και στον έντιμο δρόμο.

Και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει στα δύο χρόνια της δικής του πρωθυπουργίας να υποστεί την ειρωνεία που υφίσταται τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα: «Η Ελλάδα θα σηκώσει ξανά κεφάλι. Θα το πετύχει με τον δικό της τρόπο. Με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, κυρίως, όμως, με τη δύναμη της αλήθειας. Είναι δύσκολος δρόμος, το ξέρω, αλλά είναι έντιμος δρόμος. Και είναι ο μοναδικός δρόμος. Και αυτόν το δρόμο θα ακολουθήσω.

Δεν θα δώσω δικαίωμα σε κανέναν την επόμενη των εκλογών να πει ότι τον κορόιδεψα για να υφαρπάξω την ψήφο του. Πρωταγωνιστής σε video, όπως αυτά που κυκλοφορούν για τον κ. Τσίπρα με ευκαιρία την επέτειο των δυο ετών δεν πρόκειται να γίνω».


ΠΗΓΗ
Πολιτική 374317868923432180
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε