Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Αναζητώντας διαφυγή από τα δύσκολα.



ΚΡΙΟΣ ♈
 
Γενικά
Ο Δίας απέναντί σου κάνει τα πάντα για να βρεις ανοικτές κάποιες «πόρτες», που μέχρι πρότινος παρέμεναν κλειστές για σένα. Και σε αυτό θα συμβάλλουν γνωστοί και συνεργάτες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε διευκολύνουν. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Δίας στον Ζυγό θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο… διαρκές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση, πρόσεξε όμως μήπως την επιδιώξεις με έναν «παρεξηγήσιμο» τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
27 Ιανουαρίου 2017
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά σου κι είτε αναζητάς εργασία ή θες να «στήσεις» μια επιχείρηση, είτε σχεδιάζεις την ανανέωση του εξοπλισμού σου, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη προοιωνίζεται ένα οικονομικό «σφίξιμο» κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και υποχρεωτικά έξοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αγορές που δεν επείγουν. Αντίθετα, βέβαια μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την διάθεση πραγμάτων που σου είναι βάρος. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε απογοητεύει!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει μια δύσκολη περίπτωση, αφού φαίνεται να είναι εμπλεκόμενο κι ένα φιλικό σου άτομο, που ξέρεις ότι θα στενοχωρηθεί αν «ενδώσεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως προβληματιστείς από ανάλογες επιθυμίες φίλων!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Κρόνος απέναντί σου κάνει πιο δυσλειτουργικές τις συνεργασίες σου, με πιθανή συνέπεια να «φορτωθείς» υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Αλλά πριν τα πράγματα «φτάσουν στο απροχώρητο», μπορείς να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων και το αν τελικά είναι στο πλευρό σου ή με τους άλλους! Επιπλέον, αν κάτι «χαλάσει», μην στενοχωρηθείς, αφού πάει να πει ότι δεν σου άξιζε πραγματικά! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό προσδίδει στις συναναστροφές σου ένα πρακτικό πνεύμα και τελικά μπορείς να συνδυάσεις την διασκέδασή σου με κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο. Ακόμη φαίνεται να παίρνεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε όμως μήπως είναι ήδη «πιασμένος»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου αλλά και να διαμορφώσεις πιο αρμονικές συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να λάβεις και απρόσμενες βοήθειες. Παράλληλα βέβαια, κάποιες έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα, είναι σκόπιμο να θέσεις εξ αρχής τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν βρεθείς στο «παρά πέντε»!
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου σε θέλει έτοιμο/η να «τελειώσεις» μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο» κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά κυρίως με την νοοτροπία σου. Αν πάλι επιδιώκεις μια νέα αρχή, είναι προτιμότερο να περιμένεις καλύτερες μέρες.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

 
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει πιο ώριμο/η στις επιδιώξεις σου και με γνώση των ορίων σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να πάθεις κάποιο «στραπάτσο». Επιπλέον, μπορεί να δυσκολέψει την σχέση σου με ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους αλλά και να τα προστατέψεις από ενδεχόμενες «κακοτοπιές». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει αρκετές διεξόδους, πολλαπλασιάζοντας τους διαύλους επικοινωνίας σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.
Ερωτικά
Αναστολές ενοχές και ταμπού σε εμποδίζουν να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όριά σου. Κι επειδή έχεις την τάση να θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για όλα, δεν θες και πολύ για να υποφέρεις προκειμένου να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σηματοδοτεί μάλλον ανεπιθύμητες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Δυσκολίες αναμένονται και στις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου «χρυσώσει το χάπι» με μια σημαντική οικονομική επιτυχία αλλά και τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.
Ερωτικά
Ο Άρης ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Κι επειδή αν υπάρξει νικητής ή νικήτρια σε αυτήν την διαδικασία, δεν θα είσαι εσύ, φρόντισε να τηρήσεις τις δέουσες αποστάσεις!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξανοιχτείς» σε νέα πεδία δράσης και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να υλοποιήσεις έναν «διακαή» πόθο σου μέσα από μια συνεργασία. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα αναμένεται να είναι κάπως κουραστική ως προς τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και τα απαραίτητα έγγραφα. Επιπλέον, επιβάλλεται να καλύψεις όλα τα κενά σου ώστε οι όποιες «εξετάσεις» που θα δώσεις να στεφθούν με επιτυχία.
Ερωτικά
Ναι μεν ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες» και πονηρά «μονοπάτια», ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σου, ωστόσο στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία που δεν είναι διόλου ξεκάθαρη και τελικά μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κάπως στενόχωρες. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να αντεπεξέλθεις προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις και περικοπές των μη αναγκαίων. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε κάποια σημαντική επένδυση ή αγορά, αντίθετα μπορείς να βγεις ωφελημένος από μια πώληση. Στον αντίποδα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου κι ίσως μια επιτυχία σου να σε φέρει «στα ίσα σου». Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «μυστικό της δουλειάς» αλλά και να αποκαλυφθεί μια συνωμοσία που υφαίνεται σε βάρος σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθούν στην «παρανομία» και δεν αποκλείεται να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μην δει το φως της δημοσιότητας. Το κακό όμως είναι ότι φαίνεται να υπάρχουν παρενέργειες που δεν έχεις υπολογίσει, γι’ αυτό... μπάστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο απαισιόδοξο, είτε αυτό οφείλεται σε πραγματικά περιστατικά, είτε απλά πρόκειται για μια δική σου «βαριά» ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν ωφελεί να «κλείνεσαι στο καβούκι σου», ούτε να τα βλέπεις όλα «μαύρα». Αντίθετα, με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό μπορείς να μεταφερθείς από την προσωπική σου «κόλαση» σε έναν κοινωνικό «παράδεισο», αξιοποιώντας την στήριξη και την καλή διάθεση φίλων και γνωστών. Κι αν δεν σου φτάσει αυτό, τότε δεν έχεις παρά να «φιλοσοφήσεις» την ζωή, προσμετρώντας και αξιολογώντας όλα εκείνα που τελικά έχουν για σένα πρωτεύουσα σημασία.
Ερωτικά
Στενοχώριες μεν, αλλά ο Δίας σου συνιστά να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια μεγάλη παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη αναμένεται να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Ωστόσο, η συνήθως προσεκτική και προνοητική στάση σου θα σε βγάλει τελικά «ασπροπρόσωπο/η». Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδό σου και την επέκταση των δραστηριοτήτων σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες από ισχυρά πρόσωπα. Το αν θα τις αποδεχθείς βέβαια ή όχι επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην «διυλίζεις τον κώνωπα», δυσκολεύοντας από μόνος/η σου τα πράγματα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», αφού όμως πρώτα «ξεμπλέξουν» τα πράγματα, εφ’ όσον φαίνεται να υπάρχουν εκατέρωθεν δεσμεύσεις που για την ώρα δεν επιτρέπουν μια ομαλή μετάβαση από το ένα καθεστώς στο άλλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο ή «πέσεις πάνω» σε μια ευτυχή συγκυρία. Παράλληλα όμως, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα κι αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία στήριξης, ψάξε πρώτα μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ανάλογες διαστάσεις δίνει ο ενεργός Κρόνος και σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως κάποιοι αποπειραθούν να εκμεταλλευτούν το φιλότιμο και τις αγνές προθέσεις σου.
Ερωτικά
Ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια μπορεί να σου κάνει μια «κρούση», αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι δικό σου που να σε εμποδίζει να προχωρήσεις, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως από την άλλη πλευρά υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

 
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει ρεαλιστή και πιο συγκεντρωμένο/η στους στόχους σου, ωστόσο δείχνει πρόθυμος να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία όμως είναι υπεράνω των δυνάμεών σου. Όσο λοιπόν κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου κι αν χρειαστεί, να πεις «όχι». Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα θέμα υγείας ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφέρουσα συμφωνία ή κάνεις μια επιτυχημένη αγορά.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δέχεται την επιρροή του Κρόνου. Ίσως μάλιστα να πληγωθείς από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να το ξεπεράσεις μέσω μιας… εργασιοθεραπείας!
astrology.gr

Ζώδια 2646273338169013386
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε